Od 30. juna u RS plate na prošlogodišnjem nivou

Bez autora
Jun 19 2010

Nakon 30. juna koeficijenti za obračun plata zaposlenima u oblasti prosvjete i kulture, Ministarstvu unutrašnjih poslova, kazneno-popravnim ustanovama i sudskoj policiji, kojima su plate bile umanjene za tri odsto vraćaju se na nivo na kojem su bile prije umanjenja, odnosno na nivo na kojem su bile prošle godine. Zakonom o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u oblasti prosvjete i kulture Republike Srpske (RS), te Zakonom o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kazneno-popravnim ustanovama i sudskoj policiji umanjeni su koeficijenti za obračun plata za određene kategorije zaposlenih u iznosu od tri odsto.

Od 30. juna u RS plate na prošlogodišnjem nivouNakon 30. juna koeficijenti za obračun plata zaposlenima u oblasti prosvjete i kulture, Ministarstvu unutrašnjih poslova, kazneno-popravnim ustanovama i sudskoj policiji, kojima su plate bile umanjene za tri odsto vraćaju se na nivo na kojem su bile prije umanjenja, odnosno  na nivo na kojem su bile prošle godine.

Zakonom o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u oblasti prosvjete i kulture Republike Srpske (RS), te Zakonom o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kazneno-popravnim ustanovama i sudskoj policiji umanjeni su koeficijenti za obračun plata za određene kategorije zaposlenih u iznosu od tri odsto.

Ovo umanjenje izvršeno je na period od 1. januara do 30. juna ove godine, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik